Verzorgingssalon Erna

Advies

"Ik heb veel spier- en rugpijn, tekort aan energie en in mijn hoofd kan ik niet meer stoppen na te denken"

Wil je deze problemen ten gronde aanpakken? Kies dan voor voetreflexologie of gebruik van de andullatiematras. Meer info vind je in de rubriek 'Relax'

"Ik wil stilaan mijn gelaat laten verzorgen. Hoe gebeurt dit ?"

We beginnen met het zuiveren van de opperhuid met reinigingsprodukten. Daarna scrubben we de huid om de dode huidcellen te verwijderen, met eventueel peeling in combi ultrasone-dermabrasieapparaat, uitzuiveren van mee-eters, eventueel ozonverdamping in combi met dieptereiniging om gezonde glans terug op het gelaat te krijgen. Dan gaan we de huid voeden ngl. de huidconditie. Natuurlijk sluiten we af met een ontspannende massage. Voor meer gespecialiseerde info, zie de rubriek 'Beauty'.

"Ik wil mijn lichaam eens een zuiveringsbeurt geven. Wat kan ik doen ?"

Hierbij kan een soft body pakking of multi-reinigende algenpakking of groene leempakking je helpen. Voor meer info, zie de rubriek 'Relax'.

"Ik heb altijd pijn aan mijn voeten of bepaalde plaatsen in het lichaam. Hoe komt dat toch ?"

Meestal zijn dit signalen van bepaalde organen in het lichaam welke ofwel te zwak zijn of teveel stress vasthouden. Voetreflex-therapie is hier een spectaculaire behandeling voor. Je pijn zal verdwijnen, omdat blokkages door spanning en onderenergie weggewerkt worden met drukpuntmassage. Ik zeg altijd tegen de mensen, je drukt de schakelaar aan en het licht brandt, zo werkt dit ook met voetreflex. Voor meer info, zie de rubriek 'Relax'.

"Ik kom niet meer tot rust, voel me altijd in spanning, mijn hoofd draait als een tol, ... Wat kan je daaraan doen ?"

Een holistische massage of een lavasteenmassage, in combinatie met voetreflex of met medische lichttherapie, kan je terugbrengen tot je diepe voeling met jezelf. Daardoor komen geest en lichaam terug in balans en voel je je terug gelukkig. Eventueel kan dit aangevuld worden met bachbloesem therapie voor thuisgebruik. Voor meer info, zie de rubriek 'Relax'.

"Nu ik ouder word krijg ik een verslapte levensloze gerimpelde huid. Hoe kan ik er terug leven en verjonging in krijgen ?"

Begin met een consequent van regelmaat met professionele gelaatsverzorgingen op maat voor jou!! Dit in de juiste combinatie met verzorgingsprodukten voor thuisgebruik, In mijn verzorgingssalon werk ik met produkten van Sofri, Nimue en Christine Schrammek. Samen bespreken we de juiste behandeling voor jou. Mijn aanbod van specialiteitsverzorgingen bij versteviging en veroudering van de huid zijn : kruidenpeelings van Christine Schrammek, zurenpeelings van Nimue, stamceltechnologie van Sofri. Opbouwende kuurbehandelingen in diverse soorten op maat en budget. Toepassingen van radiofrequentieapparaat, elektrotherapie, mesotherapie, mesoporatie, Q.light lichttherapie en Coagulatie BioSkin Smoothing. Interesse? Maak gerust een eerste afspraakje, om samen, jouw huidzorg te bespreken en de beste oplossing voor jou te kiezen.

Verzorgingssalon Erna

Verzorgingssalon Erna heeft een jarenlange ervaring in gelaatsverzorging en voetverzorging. Ook gespecialiseerd in voetreflexologie.
Klanten uit de brede regio rond Bonheiden (Rijmenam, Keerbergen, Putte, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Onze-Lieve-Vrouw Waver).

Verzorgingssalon Erna © 2023