Verzorgingssalon Erna

Als schoonheidsspecialiste, streeft Erna ernaar u optimaal te verzorgen. U goed in uw vel laten voelen is haar doel. Hier vindt u meer info over enkele van de beauty behandelingen in haar schoonheidsinstituut.

Gelaatsverzorging - Pedicure - Manicure - Ontharen

Gelaatsverzorging & huidverbetering
Lid van de Belgische Beauty Federatie

Radiofrequentieapparaat (gelaat/lichaam)

Met een strijkbeweging glijden de koppen met radiogolven over het huidoppervlak. Hierbij wordt de huid aangenaam lichtjes opgewarmd en als zeer aangenaam, pijnloos en ontspannen ervaren. Het multi-polaire radiofrequentiesysteem wijzigt het elektronisch veld in het behandeld weefsel, omdat er miljoenen malen een wisselstroom opgewekt wordt per seconde. Gevolg grote aanmaak van collageen en elastine met resultaat dat de huid voller en strakker wordt, huidverslapping van de gelaatscontouren worden steviger, rimpeltjes rond de ogen en kleine littekens vervagen op aangezicht , hals en décolleté.

Bij de lichaamsbehandeling worden de triglycerines uit de vetcellen van het onderhuidse weefsel verwijderd en verdikte bindweefsels met stukjes afgebroken. De vernietigende vetcellen (glycerol) worden door de stofwisseling uitgescheiden. Ideaal toe te passen bij slappe buik, bovenarm en benen. Ideaal na zwangerschappen, na een dieet, plaatselijke vetophopingen, cellulitis.

 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Behandelreeks bestaat uit 6 sessies  (met een onderhoudsbehandeling 1 of 2 maandelijks te herhalen)

Meer informatie…

Gelaatsverzorging Sofri

Mijlpaal in de huidverzorging

 • 6 phyto-Stamcellen verwerkt in de violette lijn
 • edelstenen verwerkt in de basis -kleuren-crèmes van Sofri

Sofri producten en kleurentherapie behandelingen verwennen en verzorgen lichaam, ziel en geest. Want dat wat je vanbuiten ziet, reflecteert wat je vanbinnen voelt en ervaart.

Energy discs

De fotonen van de energydiscs kunnen toegepast worden:

 • In een behandeling van lichaam of gelaat .
 • Met als doel, het openen van het energetisch centrum van elke chakra van de te behandelende persoon.
 • En zo de energiebalans van de chakra's in balans te brengen van de persoon.

Gelaatsverzorgingen Christine Schrammek

Ter behandeling van acné, rimpels, littekens, huidstriemen, verwijde poriën, puistjes en pigmentvlekken is er door dr. Christine Schrammek een biologische dieptepeeling ontwikkeld op plantaardige basis. Deze kruiden-diepte-peeling 'Christine Schrammek' heeft als eigenschap de doorbloeding te stimuleren en het aanmaak van nieuwe cellen en collageen te bevorderen en in balans te brengen. Nieuw: stamceltechnologie.

 1. Green Peel Fresh Up en beauty
  Werkt ontgiftend en geeft een frisse uitstraling. preventief tegen huidveroudering, verlies van elasticiteit, vitaliseert de cellen.
 2. Green Peel Energy
  Geeft de huid een energieboost, die onmiddellijk merkbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. De activatie van de bloedcirculatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijke huidverbetering. Uiterst doeltreffend bij beschadigde huid en onzuiverheden, bij littekens en hyperpigmentatie. Biedt een oplossing voor tal van huidproblemen : verwijde porién, onzuivere huid, een huid in nood aan regeneratie, vale huid, zonbeschadigde huid, verslapte huid. Er onstaat een lichte vervelling. Dus een nieuwe huid in 5 dagen.

Gelaatsverzorgingen Nimue

Derma-cosmeceuticals producten.

Matteert de huid door regulatie van de talg, exfolieert, zuivert porieën, controleert bacteriën en de talgafscheiding en verbetert het vochtgehalte.

Micro-Dermabrasie peeling

Dit is de allerlaatste nieuwe mechanische peeling op basis van diamanten micro-onderdeeltjes, waarbij er tevens een vacuumproces plaats vindt, waardoor onmiddellijk onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd worden. Deze peeling is uitermate geschikt voor behandeling van onzuivere huid, schilferende huid, werkt huidverfijnend en voor oppervlakkige rimpels.

Hydratatie meting en Bio-Therapeutic peeling

Deze huid hydratatie meting laat mij toe om de meest efficiënte behandeling voor jouw huid aan te bieden en de juiste produkten voor thuisgebruik te adviseren.

Bio-Therapeutic peeling is een zachte manier om dode huidcellen te verwijderen. Een vernieuwde gelaatstechniek die ultrasone peeling kan combineren met de door microstroom gestimuleerde productopname. Resultaat is een heldere verfijnde huid die de gezichtsverzorgingsproducten beter laat opnemen.

Elektrotherapie Silhouette Dermalift

De Silhouette microstroom elektro-stimulatie heeft een 3-dubbele werking:

 • activatie van de lymfecirculatie
 • activatie van de spieren
 • activatie van de celstofwisseling

Deze elektrotherapie wordt gebruikt voor:

 • niet-chirurgische facial lifting en contouring:
  liften van ogen, gelaat en hals, vermindert kraaienpootjes en rimpels, verstevigt de gezichtspieren en contouren, verhoogt de elasticiteit en aanmaak van collageen, vermindert wallen en donkere kringen rond de ogen, verbetert de huidstructuur en verfijnt de poriën, verbetert de hydratie, verbetert de acné en onzuivere huid, brengt de pH waarde van de huid in balans
 • niet-chirurgische body lifting en contouring: in 30 minuten het resultaat van 2 uur fitness
  liften van benen, dijen, armen, buik en buste, plaatselijk afslanken, versteviging en activatie van de spieren, verbetering van de doorbloeding en de lymfedrainage, vermindering van cellulite, huidversteviging, verbetering van de lichaamscontouren

De elektrotherapie kan aangevuld worden met een Dermafusion huidverzorging, waarbij een gel met speciaal geselecteerde ingrediënten op de huid wordt aangebracht, met als doel de huidstructuur te verbeteren, de effecten van veroudering te verminderen, te voorkomen en om het herstel van de huidlagen te bevorderen.

Mesotherapie

Mesotherapie is een techniek waarbij een kleine hoeveelheid werkstoffen (o.a hyaluronzuur, vitaminen en mineralen) in de huid worden gebracht via micro-injecties. Mesotherapie zorgt voor een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en plooien en een optimale conditie van de huid. Heel geschikt voor verslapping en versteviging van de huid.

 • Eén behandeling geeft een boost, een fundering van basiswerkstoffen in de diepere lagen van de huid
 • 3 Behandelingen geven een stabiliteit en werkt in op een langdurig resultaat van werkstofbehoud in de diepere lagen van de huid.

Mesoporatie

Mesoporatie is een doeltreffende methode voor het diep insluizen van concentratie van mineralen, aminozuren,huidverstevigende peptiden, anti-oxidanten,hyaluronzuur. Er wordt een lichte elektrospanning gezet op de cocktails van werkstoffen, zodat 98 %van de ingredienten zeer diep in de huid kunnen ingewerkt worden. Werkt zonder naalden, zonder pijn,zonder contra-indicaties en zonder bijwerkingen.

Coagulatie BioSkin Smoothing

Het innovatieve Bio Skin Smoothing apparaat gaat gepaard met elektrolyse en thermolyse. Deze twee verschillende soorten stroom zorgen er voor dat de aandoening verwijderd kan worden. De doorbloeding wordt geactiveerd, waardoor de huid verstrakt en rimpels verdwijnen. Een hoogfrequent signaal sluit gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad. BioSkinSmoothing helpt putjes (van acne), littekens die op de huid liggen, rimpels, couperose (gesprongen bloedvaatjes) en steelwratjes te verwijderen. Bloedvrij!

Q.Light voor Health Care en Skin Care

Licht is voor de mens van levensbelang. Het activeert de natuurlijke regeneratieprocessen, bevordert de celstofwisseling, stimuleert het immuunsysteem en de bloedsomloop. Bij ziekte of verwonding worden de cellulaire processen van het lichaam door Q.Light op natuurlijke wijze geactiveerd, en wordt het zelfherstellend vermogen van ons lichaam gestimuleerd. Tevens wordt het organisme ondersteunt en worden de biologische processen weer in evenwicht gebracht.

Voetverzorging: pedicure & podologie
Lid van de Belgische Unie van Podologen en gespecialiseerde voetverzorgers

Gespecialiseerde voetverzorging

Voeten verdienen een regelmatige verzorging. Zij zijn de onmisbare steunpilaren van ons lichaam, om ons te brengen waar we willen zijn. En goed verzorgde voeten zullen die taak gemakkelijk vervullen. "Amaai, mijn voeten !" Dit gezegde telt niet meer voor u, NA deze pedicure behandeling:

 • knippen en vijlen
 • wratten verwijderen
 • likdoorns verwijderen
 • eelt verwijderen
 • micose nagels verwijderen

Podologie

Een podologie behandeling omvat de gewone voetverzorging, maar er wordt dieper ingegaan op de oorzaak van de ongemakken. In mijn schoonheidssalon kan u terecht voor:

 • ortheses: maken van hulpstukken bij standafwijking van de tenen, hamertenen, hallux valgus, of snel terugkerende likdoorns)
 • orthoplastie: plaatsen van kunstnagels ter correctie van de nagel, na verwijdering micose nagels
 • orhtomyxie: plaatsen van correctie-ringen met fotopolymerisatie bij pijnlijke ingegroeide nagels

U kan bij mij echter NIET terecht voor steunzolen.

Handverzorging: manicure & gelish nagels

Gelish

Gelish is zo gemakkelijk aan te brengen als nagellak maar verhard als gel, blijft tot 21 dagen, en is in 15 minuten te verwijderen zonder nagel beschadiging. Gelish is duurzaam, verbergt onvolkomenheden, en verstevigt de natuurlijke nagels.

Ontharing / Epileren

Ontharingen

Bij gelaatsontharingen wordt warme zachte hars gebruikt.
Bij de harsontharingen van het lichaam worden katoenen zachte strips gebruikt met warme anti-allergene hars.
Beiden harsen met de juiste trekkracht.

Verzorgingssalon Erna

Verzorgingssalon Erna heeft een jarenlange ervaring in gelaatsverzorging en voetverzorging. Ook gespecialiseerd in voetreflexologie.
Klanten uit de brede regio rond Bonheiden (Rijmenam, Keerbergen, Putte, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Onze-Lieve-Vrouw Waver).

Verzorgingssalon Erna © 2023